Planera sommarens MC turer

Det är hög tid att börja planera sommarens MC turer. Först och främst så behöver motorcykeln en genomgång så allt är som det ska. Se till att du underhållsladdat batteriet under vinterförvaringen och ladda det en sista gång innan du monterar tillbaka ditt batteri. 

Det är mycket annat som behöver kollar upp och det kan vara bra att byta motor- och växellådsolja så detta är gjort innan säsongen startar. När det kommer till själva planeringen av sommarens MC turer så kanske det är de där långa turerna som kan behöva planeras mer.  Om du ska åka långt med motorcykel så gäller det att du packar rätt och inte tar med dig något som är onödigt. Se till att skaffa dig bra boxar som du kan hänga på din cykel och pack i. En mindre ryggsäck är också något som kan vara bra att skaffa dig så du kan få mer plats att packa i.

Var dina sommarens mc turer kommer att gå kan vara svårt för oss att veta. Många gånger så beror det var man bor och befinner sig. Det finns nya platser att upptäcka även inom närområdet. Du kanske har dina favoritplatser som du brukar åka till men också nya plaster som du gärna vill besöka.